Al meer dan tachtig jaar een vertrouwd adres voor al uw financiële aangelegenheden

Het ontstaan van Venendaal Verzekeringen

In 1937 is Venendaal verzekeringen opgericht door Willem Venendaal.
Het begon allemaal aan een oud bureau op zolder. Het sprak zich echter gauw rond en vele mensen uit de omgeving wisten Venendaal in een mum van tijd te vinden.
In 1963 is het bedrijf voortgezet door Kor Venendaal. Hij heeft het bedrijf o.a. door zijn inzet en goede contacten met relaties en maatschappijen nog verder laten groeien. Trots was hij toen zijn werk in 2002 werd voortgezet door zijn zoon Marcel Venendaal. En sinds 2018 is zoon Rick de vierde generatie van ons familiekantoor die u met raad en daad bij staat

De afgelopen jaren is er ruim aandacht geweest voor het ontwikkelen van aanvullende producten en disciplines van dienstverlening. Hiermee is Venendaal Verzekeringen in staat om een breed dienstenpakket en een ruim productaanbod aan te bieden aan haar relaties, zodat het streven naar totaalrelaties ook daadwerkelijk in de vorm van maatwerk volledig wordt ingevuld en waargemaakt.

Groot en toch klein

De kracht van Venendaal Verzekeringen is vooral dicht bij u als klant te zijn. Daardoor kunt u onze mensen persoonlijk aanspreken en kunnen wij nog beter inspelen op uw persoonlijke situatie. Door dit meer traditionele, lokale en kleinschalig denken is Venendaal Verzekeringen zowel uw ideale gesprekspartner, zowel particulier als zakelijk.